Blem AntiquesSiden 1972
Rådgivning - Vurdering - Opkøb af dødsboer - 40 45 45 85
Referencer
Simon Luckner
“Når vi har vurdering på Sjælland anbefaler vi gerne Blem Vurderingsservice”
vurderingsekspert.dk
Advokat Ditlev Nielsen
“Under min tid som Dommer i Taarnby ret, henviste skifterettens personale ofte arvinger til Blem, p.g.a. hans hjælpsomhed og situationsfornemmelse.”
konsulentditlevnielsen.dk
Jurafirmaet Jens Hoffmeyer
“Igennem mit virke som advokat for Kræftens Bekæmpelse igennem 15 år, anvendte vi ofte antikvitetshandler Blem idet vi altid kunne være sikker på hurtig og effektiv borydning af høj kvalitet. Endvidere havde blem en god fornemmelse for, hvilke effekter der var auktionsegnede, hvorefter auktionshuset tilsendte salgsprovenuet direkte til boets konto.”
Jurafirmaet Jens Hoffmeyer
Statsaut. Ejendomsmægler Poul Skytte Høj - EDC
“Antikvitetshandler Blem, har en sjælden evne til, efter overstået borydning, at få hus og have til salgsmæssigt at fremtræde optimalt. Efter rydning af husets indboeffekter, sørger han gerne for en grundig rengøring, såsom støvsugning af vægge, pudse vinduerne, vaske karme etc. Udenfor huset, slåes græsplæne, have ryddes for alt affald, samt trimmes ind, så den fremstår bedst muligt i harmoni med huset og dens omgivelser.”
EDC.dk
Forfatter Annie Dunch
“Når John træder ind i en mere eller mindre rodet lejlighed med indbo, der skal ryddes er "oprydning", det første, der sker. Før rydningen startes, bringer han - for et kort øjeblik - lejligheden tilbage, som den så ud tidligere. Det synes jeg er en god og værdig måde at arbejde på.”
anniedunch.dk
Bedemand Steen Paludan
“Når et dødsbo skal ryddes taktfuldt, anbefaler vi Blem Antik.”
strandvejens-bedemand.dk
Direktør Ulrik af Rosenborg
“Jeg har i forbindelse med en borydning i den nærmeste familie benyttet mig af Blem’s store viden om antikviteter og deres afsætningsmuligheder. Han anbefalede os at kontakte sin kontaktperson hos Auktionshuset Bruun Rasmussen. Derved fik vi en flot behandling samt et godt salg.”
rosenborgagentur.com
Advokat Jakob Stilling
“Når større eller specielle boer skal realiseres og ryddes har vi i mange år brugt Blem Antik.”
Jakob Stilling
Advokat Christian Mølck
“Vi har i mange år haft gode erfaringer med Blems Antik.”
Mølck & Larsen
Kirsten og Carsten Schwartz
“Når man som privatpersoner pludselig står med et dødsbo, kan spørgsmålene være mange. Vi kontaktede Blem, og fik en perfekt og fair behandling, og da situationen nogle år senere gentog sig, var det også Blem vi henvendte os til, og anden gang var vor oplevelse den samme.
Vi kan kun give Blem vore bedste anbefalinger.”